Online coaching

Waar kan ik je mee helpen?

Je wilt meer informatie over thematisch werken.

Je wilt brainstormen over een geschikt thema voor jouw klas.

Je wilt brainstormen over startactiviteiten.

Je wilt samen aan de slag met expert leesteksten maken.

Je wilt brainstormen over het koppelen van doelen aan hoeken.

Je wilt samen een rekencircuit vormgeven.

Wanneer je aan de slag gaat met thematisch werken dan kan dit soms best overweldigend aanvoelen. Je hebt allerlei ideeën, maar hoe voer je dit precies in de praktijk uit?

Misschien volg je mijn cursus of heb je een aantal blogs gelezen. Je wilt erg graag aan de slag, maar het echt in de praktijk brengen vind je moeilijk. Laat mij je dan helpen om het thematisch onderwijs ook in jouw klas goed neer te zetten.

Tijdens onze online meeting brainstormen we samen over een onderwerp naar jouw keuze. Dit kan eventueel ook in teamverband.

Wil je samen aan de slag? Mail me dan op [email protected] en we plannen samen een afspraak in. Geef in je mail ook aan wat je graag zou willen bespreken.

Na afloop ontvang je een factuur. Per uur vraag ik €72,- incl. BTW.

Spelenderwijs rekenen

Mijn naam is Linda en ik inspireer al bijna 10 jaar leerkrachten uit de onder- en middenbouw op mijn website klasvanjuflinda.nl. Mede dankzij mijn enthousiasme over het spelenderwijs leren is er in het onderwijs een heuse verandering zichtbaar. In 2016 ben ik daarom ook genomineerd geweest voor leraar van het jaar.

Met mijn ervaring in de onderbouw weet ik precies wat leerkrachten nodig hebben om de lessen taal en rekenen spelenderwijs vorm te geven. Ik ben een groot voorstander van thematisch onderwijs en streef naar een combinatie van werken uit boeken en spelen en leren in hoeken. Niet alleen bij de kleuters, maar juist ook in de hogere groepen.

Via mijn blogs, workshops en e-cursussen hoop ik ook jou te inspireren om hier op korte termijn mee aan de slag te gaan. Zo hebben al 200+ leerkrachten mijn e-cursus of workshop ‘Spelenderwijs rekenen’ gevolgd.